Manuscripten

Tips & Trics

Draag er zorg voor dat uw manuscript voor 99% foutloos is bij indiening.

Onze filosofie

Iedereen heeft een verhaal te vertellen en zou dit met de rest van de wereld moeten kunnen delen. Ons doel is om dat te ondersteunen. Of het een boek, een e-book of audio boek is. Wij maken het mogelijk.

EN | NL

Manuscripten

Manuscripten zijn bij uitgeverij Galilee van harte welkom. Als u een manuscript of boek ter beoordeling aan ons voor wilt leggen, kunt u die het beste voorzien van een begeleidende brief waarin u duidelijk beschrijft wie u bent, waar uw boek over gaat en voor welk publiek het geschikt is. Wij ontvangen manuscripten graag digitaal per mail. Manuscripten op papier graag duidelijk leesbaar uitgeprint aanbieden. Handgeschreven manuscripten, diskettes en cd-roms worden niet in behandeling genomen.

 

U kunt uw manuscript digtaal aanbieden aan:
shakila@galilee.nl

 

Manuscripten op papier kunnen opgestuurd worden naar:

Uitgeverij Galilee
t.a.v. de redactie
Postbus 233
1110 AE Amsterdam

 

Vanwege het grote aantal manuscripten dat wij ontvangen en de zorg die wij aan de beoordeling besteden, kan het enige tijd duren voordat u een reactie van ons ontvangt. U krijgt echter altijd antwoord. Ingezonden manuscripten worden in principe niet retour gestuurd, tenzij u een retourenvelop met voldoende porto bijvoegt. Wij voorzien niet in beoordelingsrapporten. Daarvoor kunt u zich wenden tot een scriptbeoordelingsbureau. Aangezien de post nooit volledig betrouwbaar is, raden wij u aan om nooit een origineel te versturen.

“Iedereen heeft een verhaal te vertellen en zou dit met de rest van de wereld moeten kunnen delen. Ons doel is om dat te ondersteunen.”

Shakila & John

Close

Cart

No products in the cart.