Auteurs

A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z

A

Evie Aarden

B

Gershwin Bonevacia

Reinhard Bonnke

D

Jaap Dieleman

Reggie van Dinter

E

Kuuku Dadzie Ephraim

K

Daniel Kolenda

Cees van Koot

Melanie Kos – Paula

L

Jan Lataster

M

Ludwich van Mulier

O

John Olsen

Joseph Oubelkas

P

Dennis Peacocke

R

Charles Ruffolo

T

Theo Terdu

Gilbert Thera

V

Sieberen Voordewind

Z

Darlene Zschech

Ontmoet onze auteurs, of nodig ze uit

Galilee® beheert de agenda en verzorgt de boekingen en financiële afhandeling voor prominente wetenschappers, politici, kunstenaars, (oud-)sporters, journalisten en topmanagers uit het bedrijfsleven. Zij verzorgen lezingen op het gebied van wetenschap,filosofie, politiek, Europese integratie, communicatie, motivatie, duurzaamheid, innovatie, marketing, sport en avontuur, media, ICT, futurologie, economie etcetera. Uiteraard is een groot aantal van deze experts ook inzetbaar als dagvoorzitter of discussieleider.

Alle zogeheten Faculty Members zijn autoriteiten op hun vakgebied en brengen met het grootst mogelijke plezier kennis en inzichten over op hun toehoorders. Hiermee ontvouwt zich ook de missie van Galilee®: ‘Sharing  knowledge!’. Binnen 24 uur na indienen van uw aanvraag neemt een van onze speakers managers contact met u op. Met veel kennis van zaken staan zij u bij met het maken van de juiste keuze voor de invulling van uw congres of bedrijfsevenement. Onze professionele, zorgvuldige en adequate werkwijze heeft geleid tot de sterke reputatie van Galilee®.

Met meer dan 100.000 aanvragen en 50.000 boekingen in het korte bestaan van Galilee® is het bewijs geleverd dat kwaliteit zich altijd een weg baant. Inmiddels beheren wij een internationaal bestand dat zijn weerga niet kent en dagelijks wordt aangevuld met sprekers uit China, India, Latijns-Amerika, Europa, Amerika en Rusland. Op onze website treft u duizenden sprekers aan die van onschatbare waarde kunnen zijn voor uw bedrijf of organisatie.

“In iedereen schuilt een schrijver, wij helpen u graag om de schrijver in u aan de wereld voor te stellen”

Shakila & John

Close

Cart

No products in the cart.